O le Fa'atulagaga Autu ma le Fa'atonuga Fa'atino o le Masini La'au Li'o

O masini lalaga li'o, o lo'o fa'aaogaina e gaosia ai ie lalaga i se faiga fa'aauau.Latou te aofia ai le tele o vaega e galulue faʻatasi e fatuina le oloa mulimuli.I lenei tusiga, o le a tatou talanoaina le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o se masini lalaga liʻo ma ona vaega eseese.

O le vaega muamua o se masini lalaga lapotopoto o le moega nila, lea e nafa ma le uuina o nila e fai ai faʻamau o le ie.O le moega o nila e masani ona faia i ni vaega se lua: o le fa'agogo ma le vili.O le pa'u o le vaega pito i lalo ole moega nila ma o lo'o uuina le afa pito i lalo ole nila, a'o fa'amauina le afa pito i luga ole nila.

O nila lava ia o se vaega taua foi o le masini.E eseese foliga ma lapopoa ma e faia i mea eseese e pei o u'amea po'o palasitika.Ua mamanuina e fealua'i i luga ma lalo i totonu o le moega nila, ma fai ai ni matasele o vulu a'o alu.

O le isi vaega taua o se masini lalaga lapotopoto o le fafaga vulu.O nei fafaga e nafa ma le tu'uina atu o vulu i nila.E masani lava ona tasi pe lua fafaga, fa'atatau i le ituaiga masini.Ua mamanuina e galulue i vulu eseese, mai le lelei i le tele.

O le cam system o se isi vaega taua o le masini.E fa'atonutonuina le fe'avea'i o nila ma fa'atulaga le mamanu su'i o le a gaosia.O le cam system e faia i cams eseese, e tofu ma se foliga tulaga ese ma galuega.A o feliuliua'i le kamela, na te fa'aosoina nila i se auala patino, ma fa'atupuina ai le mamanu su'i e mana'omia.

O le faiga fa'amau o se vaega taua tele o le Jersey Maquina Tejedora Circular.E nafa ma le fa'amauina o fa'amaufa'ailoga a'o fa'agasolo i luga ma lalo nila.E galulue fa'atasi ma nila e fai ai le mamanu su'i e mana'omia.

O le ie ave-up roller o se isi vaega taua o le masini.E nafa ma le tosoina o le ie ua mae'a mai le moega o nila ma fa'a'amilo i luga o se uila po'o se manoa.O le saosaoa e taamilo ai le ta'avale ave-up e iloa ai le saoasaoa e gaosia ai le ie.

Ma le mea mulimuli, e mafai foi e le masini ona aofia ai le tele o vaega faaopoopo, e pei o masini faʻafefe, taʻiala vulu, ma masini ie.O nei vaega e galulue faʻatasi e faʻamautinoa o loʻo gaosia e le masini ie tulaga maualuga i taimi uma.

I le fa'ai'uga, o masini lalaga lapotopoto o ni vaega lavelave o masini e mana'omia ai vaega 'ese'ese e galulue fa'atasi e maua ai le ie maualuga.O le moega nila, nila, fafaga vulu, fa'ameamea, masini fa'agogo, fa'aili fa'apipi'i ie, ma vaega fa'aopoopo e fa'atatau uma i le gaosiga o ie lalaga.O le malamalama i le fa'atulagaina o se masini lalaga li'o e mana'omia mo so'o se tasi o lo'o va'ava'ai e fa'agaoioia pe tausia se tasi o nei masini.


Taimi meli: Mati-20-2023