O fa'atonuga fa'agaioiga o masini lalaga lapotopoto

O faatonuga faagaioiga amasini lalaga lapotopoto

O auala talafeagai ma le alualu i luma o galuega o le faʻaleleia lea o le lelei o le lalagaina, o le lalagaina o le lelei o se mea e manaʻomia muamua mo le aotelega ma le faʻaofiina o nisi o auala masani o le lalagaina o fale gaosi oloa, mo faʻamatalaga.7

(1) filo

1, tu'u le vulu fa'agogo i luga o le fa'avaa vulu, su'e le ulu vulu ma ala i le ta'iala vulu i luga o le fa'avaa o le mata sima.

2. Tufa le tupe vulu i masini e lua tensioner, ona toso lea i lalo ma tuu i totonu o le uili fafaga vulu.

3. Fa'aulu le vulu i totonu o le ogatotonu ma fa'afeiloa'i i le mata o le mama fafaga masini autu, ona taofi lea o le ulu vulu ma ta'ita'i i totonu o le nila.

4. Afifi le tupe vulu i le fafaga vulu.I le taimi lea, fa'amae'a le galuega fa'a filo o le gutu fafaga vulu e tasi.

5、O isi uma taulaga fafaga vulu ua mae'a i luga ole la'asaga i lea laasaga.

(2) Ie matala

1. Saunia mea faigaluega

a) Fa'agata le galueaina o le vulu galue.

e) Tatala uma laulaufaiva nila tapuni.

i) Ave'ese uma le ulu vulu opeopea, fa'afou atoatoa le nila lalaga.

o) Aveese le fa'avaa lagolago ie mai le masini.

2. Tatala le ie

a) Fa'aofi le vulu i totonu o le matau e ala i fafaga ta'itasi ma toso i le ogatotonu o le pa'u.

e) A mae'a ona fa'aigoaina vulu ta'itasi, lalaga uma vulu i totonu o se fusi, nonoa le fusi o vulu i lalo o le fa'amoemoe e lagona ai le fa'amuta tutusa o vulu ta'itasi, ma nonoa le nonoa e ala i le fa'a'a'ai o le fa'a'a'ai ma fa'amau i luga o le fa'avili. fasilaau.

i) Ta'omi le masini i le "savavali lemu" e siaki ai pe o matala uma nila ma pe o fafaga masani ia vulu, ma afai e manaʻomia, faʻaaoga se pulumu e fesoasoani i le 'ai o vulu.

o) Tatala le ie i le saoasaoa maualalo, pe a lava le umi o le ie, faʻapipiʻi le faʻavaa lagolago ie, ma pasi tutusa le ie i totonu o le faʻamalo o le faʻamalo o le ie, ina ia faʻaitiitia vave le ie.

u) A sauni le masini mo le lalaga masani, faʻaoga le masini fafaga vulu galue e tuʻuina atu vulu, ma fetuutuunai le vevesi o vulu taʻitasi tutusa ma le tensioner, ona mafai lea ona faʻaogaina i le saoasaoa maualuga mo le lalagaina.

(3) Suiga vulu

a) Aveese le fagu vulu gaogao ma saeese le tupe vulu.

e) Ave le fagu vulu fou, siaki le igoa o le fagu ma faʻamaonia pe fetaui le numera o le vaega.

c) uta le vulu fa'agogo fou i totonu o le fa'agogo vulu e umia, ma ta'ita'i i fafo le vulu tupe ulu, e ala i le vulu taiala mata ceramic i luga o le vulu umia, gauai atu ina ia mautinoa le sologa lelei o le tafe o le vulu.

o) Nonoa le tupe tuai ma le vulu fou, e le tatau ona lapopoa tele le nonoa.

u) Talu ai ona o le fua o le gau o vulu e faateleina pe a uma le suiga o vulu, e tatau ona suia i le faʻagesegese o le saoasaoa o le gaioiga i le taimi nei.Mataʻituina le tulaga o le lalagaina o nonoa ma faʻatali seʻia lelei mea uma aʻo leʻi lalaga maualuga le saoasaoa.


Taimi meli: Sep-20-2023